KINDERTOLKTRAJECT

Kinderen laten ons met hun gedrag zien waarmee wij als ouder bij onszelf nog verder aan de slag kunnen. Ze leggen onze gevoeligheden bloot en tonen ons precies wat of wie ons nog in de weg staat om voluit te leven.

Als Kindertolk® werk ik met de ouder en ben ik als het ware ‘de stem van jouw kind'. Ik maak jou als ouder duidelijk welke blokkades het kind bij je aanvoelt. Het wordt duidelijk wat je kind door middel van gedrag aan jou wil vertellen.

Als jij als ouder aan de slag gaat met de boodschap van je kind, heeft dit op jullie beiden een positieve impact.Your story makes you special

Kindertolktraject - drie contactmomenten

  • Intake: aan de hand van gedetailleerde vragen, focussen we ons op het verhaal van het kind. Waar maak jij je zorgen over? Wat raakt je?
  • Vertaling: het verhaal van je kind krijg je teruggekoppeld en wordt jouw verhaal. We leggen bloot wat jou nog blokkeert om in je kracht te gaan staan
  • Coaching: we gaan samen aan de slag met de struikelblokken die vanuit de vertaling aan het licht kwamen

Kostprijs:

300 EUR
3 gesprekken + vertaalwerk na intake + verslag vertalingAlle vermelde prijzen zijn inclusief BTW
Een coachingsgesprek kan kosteloos worden geannuleerd tot 48u ervoor. Afspraken die tussen 24-48u op voorhand worden afgezegd, worden voor 50% in rekening gebracht en minder dan 24u voor 100%.